Introductie

CraftBot.nl is onderdeel van Balans abalansrchitectenstudio. Balans bestaat meer dan 20 jaar. We zijn dan ook niet bepaald een ‘eendags webshop’ en willen in combinatie met onze architectenstudio meerwaarde bieden aan onze klanten.

Middels een Indiegogo Crowdfunding campagne zijn we in  contact gekomen met Craftunique, fabrikant van de CraftBot 3D printers. Inmiddels hebben we een jaar deze 3D printers in bedrijf. In vergelijk met onze eerdere (veel duurdere) Makerbot printer is het gebruik van de CraftBots bijzonder probleemloos.

Aangezien er nog geen Nederlandse aanbieder was, hebben we besloten om dealer te worden van deze 3D Printer. Naast een specifiek op de CraftBot gerichte benadering bieden we meerwaarde middels het aanbieden van cursussen (beginners en gevorderde) mede gericht op het 3D print gereed maken van 3D ontwerp bestanden.

Veel informatie en websites betreffende 3D printen zijn in het Engels. We streven ernaar om zoveel mogelijk de Nederlandse taal te bezigen om ook mensen die het (technische) Engels minder meester zijn een gemakkelijke toegang te geven tot informatie. Bij voldoende belangstelling zullen we dan ook de gebruikers handleiding van de CraftBot, essentiele informatie van Engelstalige forums, en specifieke Blogs van ons in het Nederlands vertalen.

Op basis van vragen van onze klanten maken we geregeld posts aan met to-the-point informatie en tips. Zie hier onze support sectie en hier de tips voor de CraftBot.