Kisslicer 1.5 Slice profiel voor CraftBot, update 22-4-2016

Geüpdatet Getest profiel voor de CraftBot met Kisslicer als Slicer.

Een handleiding gebaseerd op de -nog te publiceren KISSlicer versie 1.5-, gemaakt door Davide Ardizzoia kan hier gedownload worden, of online aan het eind van deze post ingezien worden.

Download het profiel, inclusief het programma voor Windows 32/64, Linux 32/64 en Mac: KISSlicer CraftBot 2.20-2.22 (klikken op de link en deze wordt gedownload)

Download de .rar file (download eventueel het gratis “winrar“programma)  en pak hem uit. Plaats de gemaakte folder waar gewenst. KISSlicer hoeft niet geïnstalleerd te worden. De folder moet uiteraard wel voldoende machtigingen te bezitten (administrator) om het programma uit te kunnen laten voeren.

De bijbehorende .ini files zijn de bijbehorende profielen, die we hebben gemaakt voor de CraftBot PLUS.

Het .stl bestand is een grafische weergave van het bed van de CraftBot. Verwijs ernaar op het tabblad Printer // Hardware // printer stl model. Dan hebben we hem niet voor niets getekend ;-)

Er is een Beta versie van KISSlicer beschikbaar: wanneer u het leuk vindt deze te testen: die is hier te vinden (echt alleen voor Beta testers).

Koop de PRO versie voor aanvullende functionaliteit (42 Euro) en om de ontwikkelaar te steunen. (Onze CraftBot klanten met korting). KISSlicer is onafhankelijk van een fabrikant van printers namelijk. Waarom 42? Het is het antwoord op de ultieme vraag over het Leven, het Universum, en Alles

Start het programma met de voor het besturingssysteem geëigende versie. Check met name de eerste vier tabbladen of de juiste presets zijn gekozen.

Voor (globale) controle, hierbij de screenshots voor een eerste gebruik met KISSlicer en de CraftBot PLUS.

KS 1

KS 2

KS 3

KS 4

KS 5

KS 6

KS 7

KS 8

KS 10

KS 11

KS13

KS 12

 

 

Een handleiding gemaakt door Davide Ardizzoia. Ook hier te downloaden.

Kisslicer_manual_en-1.5