De CraftBot PLUS is wederom als beste Plug’n’Play printer getest!

De CraftBot Plus won opnieuw!

Na het behalen van het logo van de Beste Budget 3D Printer in 2016 en de Beste PlugNPlay in 2017, is met de release van 3D HUBS 2018 3D Printer Guide, de Craftbot Plus wederom de winnaar in de categorie PlugNPlay!

Wat deze overwinning nog indrukwekkender maakt, is dat de gids van dit jaar is gebaseerd op 10.154 beoordelingen van geverifieerde 3D-printserviceproviders en de Craftbot Plus is uitgeroepen tot de beste van het beste van 668 printer types!

De link naar de gids hier: https://www.3dhubs.com/best-3d-printer-guide.


We have good news! Our multi winner CraftBot Plus won again!

After having the badge of Best Budget 3D Printer in 2016, and Best PlugNPlay in 2017, with the release of 3D HUBS 2018 3D Printer Guide Craftbot Plus is a winner again in the PlugNPlay category! What makes our win even more impressive is that this year’s guide is based on 10,154 reviews from verified 3D printing service providers and the Craftbot Plus has been voted the best of the best out of 668 printers!

The link to the guide here: https://www.3dhubs.com/best-3d-printer-guide.