Prijsvergelijk: CraftBot.nl is de goedkoopste aanbieder van CraftBots in Nederland!

En we zijn niet eens dozenschuivers! We zijn -volgens velen- zelfs experts op het gebied van deze geweldige 3D printers!

We supporten púúr CraftBots en zijn tot het laatste detail bekend geworden met de CraftBots, vanaf het ogenblik dat ze op de markt kwamen. We zijn dan ook Service Partner voor Craftunique, de fabrikant van de CraftBots.

Deze werkzaamheden doen we vanuit ons architectenbureau www.balans.ac. Balans bestaat al bijna 30 jaar. We zijn dan ook geen “webshopééndagsvlieg” en kunnen over lange perioden support garanderen.

Buiten het adviseren, helpen, onderhouden met betrekking tot CraftBots hebben we tevens een aantal unieke accessoires voor deze 3D printers ontwikkeld, als een glasbed en een all-metal hotend voor de CraftBot Plus en XL.

We hebben nagenoeg alle onderdelen op voorraad en kunnen dus snel problemen oplossen, wanneer aan de orde. Tevens ontwikkelen we profielen voor gangbare slicers en zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van het buitenaardse programma KISSlicer. KISSlicer heeft een aantal intelligente instellingen die oplossingen bieden voor het sterk beperken van ondersteuningsconstructies voor een specifiek model.

Tevens zijn we gerenommeerd door tandartsen en orthodontisten betreffende onze expertise inzake het printen van gebitsmodellen. Ook scholen weten ons te waarderen, gezien de adequate beantwoording van vragen. We hebben dan ook meer dan honderd CraftBots geïmplementeerd in educatieve omgevingen.

Maar onze grootste groep klanten zijn juist mensen die enige aarzeling hebben om te starten met 3D printen. Dit omdat de leercurve nogal stijl lijkt. We hebben er veel plezier in om juist dié mensen binnen de kortste keren prachtige 3D prints te laten maken!

prijsstelling aanbieders CraftBots in Nederland

We hebben de prijsstellingen van ons bekende aanbieders vergeleken voor de CraftBots. We blijken de goedkoopste in Nederland! Dat hadden we zelf niet verwacht gezien het service niveau dat we aan willen houden.

Alleen wanneer u een CraftBot Plus via Amazon Duitsland koopt, dan bent u goedkoper uit.

Echter, er is een keerzijde bij onze prijsstelling: Om onze prijzen laag te houden, houden we onze voorraad tevens laag. Het kan dus gebeuren dat u tot een week op een CraftBot moet wachten, wanneer u die bij ons besteld.

We denken dat u die week tijd ruim inloopt daarna, gezien de aandacht die u krijgt van ons bij vragen.

Mocht u vragen hebben, dan horen we dat graag. Het liefst per email: info@craftbot,nl. In de regel beantwoorden we vragen per email dezelfde dag. 

En dat kunnen we doen, omdat we verder geconcentreerd kunnen doorwerken zonder onderbrekende telefonische gesprekken ;-)

Met vriendelijke groet, ir. Marianne Dragt en Bart ter Haar.