Support op uw CraftBot

We verlenen support met betrekking tot de CraftBot op basis van email . We streven ernaar vragen dezelfde werkdag te beantwoorden. Indien noodzakelijk geven we support op basis van telefonisch contact of skype.

We gaan ervan uit dat u de Engelstalige handleiding heeft gelezen en onze informatie en tips hebt gelezen onder het kopje ‘support’  op onze site. Een overzicht van alle posts onder “support” is hier te vinden.

Wanneer u de Engelse taal minder goed beheerst kunt u uiteraard wel al uw vragen direct aan ons richten! We hebben het plan om de Engelse handleiding naar het Nederlands te vertalen bij voldoende vraag.

Graag support vragen emailen naar: info@CraftBot.nl Graag zo uitgebreid mogelijk het probleem beschrijven, indien nodig aangevuld met foto’s

Voor zaken betreffende garantie zijn deze voorwaarden van toepassing. Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Bart ter Haar